ETKİNLİK

The Black Dahlia Murder

Deli Kasap - 24 Mayıs 2011

Jolly Joker Balans - İstanbul

24 Mayıs 2011 01:00



EASTERNBULL ENTERTAINMENT SUNAR:

THE BLACK DAHLIA MURDER 23 MAYIS 2011 TARİHİNDE İSTANBUL'DA!

The Black Dahlia Murder

Geçtiğimiz günlerde 5. Stüdyo albümlerini yayınlamak üzere kayıtlara başladığını duyuran, Amerika'nın death metal dünyasına kazandırdığı en önemli gruplardan "The Black Dahlia Murder" 23 Mayıs 2011 Pazartesi gecesi Easternbull Entertainment organizasyonu ile İstanbul'a geliyor!


2001 yılında Detroit'te kurulan "The Black Dahlia Murder" bugüne kadar 4 albüm yayınladı ve bu albümlerden son 3 tanesi Amerikan Bağımsız Albümler Listesinde ilk 5'e girme başarısı gösterdi.

Çıktıkları turnelerde Cannibal Corpse, Hate Eternal, Carnifex, 3 Inches of Blood, Obscura ve daha birçok grupla birlikte çalan grubun 2009 yılında yayınladığı "Majesty" DVD'si Kataklysm, Vader, Despised Icon, Aborted, Born of Osiris gibi gruplarla çıktıkları Summer Slaughter turnesinden ve Children of Bodom ile gerçekleştirdikleri turneden görüntüler içeriyordu.

ANKARA'NIN DEATH METAL ÖNCÜSÜ SUICIDE GECENİN BİR DİĞER SÜPRİZİ!

23 Mayıs gecesi The Black Dahlia Murder'a 1989 yılından bu yana ülkemizde death metal adına en kıymetli ürünleri sunan grupların başında gelen SUICIDE eşlik edecek. Yeni albümlerinin hazırlığına başlayan grup uzun bir aradan sonra bu önemli gecede İstanbul'da ki sevenlerinin karşısına çıkacak.

Diskografi
2003 - Unhallowed (Metal Blade Records)
2005 - Miasma (Metal Blade Records)
2007 - Nocturnal (Metal Blade Records)
2009 - Majesty (DVD, Metal Blade Records)
2009 - Deflorate (Metal Blade Records)

THE BLACK DAHLIA MURDER:
Brian Eschbach - guitar
Ryan Knight - guitar
Shannon Lucas - drums
Trevor Strnad - lead vocals
Ryan Williams - bass guitar


http://www.myspace.com/blackdahliamurder
http://www.facebook.com/theblackdahliamurderofficial



Yazılarımızı Facebook'tan takip etmek için: