ETKİNLİK

NUCLEAR (Cl)-VENGEFUL GHOUL-IMPACT

Deli Kasap - 26 Haziran 2011

- İstanbul

26 Haziran 2011 22:00



Şilili Thrash Metal grubu NUCLEAR çıkmış oldukları Avrupa turnesi kapsamında OldSchool Productions organizasyonuyla İstanbul'da...
 
NUCLEAR (Cl)-VENGEFUL GHOUL-IMPACT

Diskografi;

* Promotape 97', Tape (1997)
* Demo 2, Tape (1998)
* Arica Metal Fest I , VCD/VHS(2003)
* Heaven Denied, LP (2006)
* Ten Broken Codes, LP (2008)
* A tribute to Slayer 25 years, Compilation CD (2008)
* Mosh Detonation, Live (2009)
* Jehovirus LP (2010)

 
http://www.nuclear.cl/
http://www.myspace.com/nuclearthrash

https://www.facebook.com/nuclearthrash



Etkinlikte sahne alacak diğer gruplar ise;

VENGEFUL GHOUL (Tr)

http://www.myspace.com/vengefulghoul


IMPACT (Tr)
http://www.myspace.com/impactthrashtr


AMETHYST (Ita)
http://www.myspace.com/officialamethyst


Yazılarımızı Facebook'tan takip etmek için: