|
Cevapsız iletiler | Aktif konular
| Yazar |
Mesaj |
|
wunsolay
|
İleti başlığı: FLOTSAM AND JETSAM @ Istanbul 11 Nisan 2010 Tarih: Cum Oca 22, 2010 9:48 pm |
|
Kayıt: Çar Ağu 26, 2009 11:37 am İleti: 23 Konum: Istanbul
|
 Arizona'lı thrash metal grubu FLOTSAM AND JETSAM, LEVEL5 organizasyonuyla İstanbul'da.1-12 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek ve sadece birkaç avrupa ülkesini ziyaret edecekleri bu özel turda İstanbul'da yerini aldı.Siz metal müzik severler grubun yaklaşık 30 yıllık kariyerleri boyunca Türkiye'deki ilk konserinde yerinizi alın. Vocals: Eric A.K. Guitars: Ed Carlson Bass: Jason Ward Guitars: Mark Simpson Drums: Craig Nielsen Eski Üyeler: Jason Newsted Michael Gilbert Kelly David-Smith Troy Gregory Mike Spencer James Rivera Mekan : Studio Live http://www.flotsam-and-jetsam.comhttp://www.myspace.com/fandjhttp://www.level5group.net
|
|
| Sayfa başı |
|
|
aeditu
|
İleti başlığı: Re: FLOTSAM AND JETSAM @ Istanbul 11 Nisan 2010 Tarih: Cum Oca 22, 2010 10:06 pm |
|
Kayıt: Pzr Oca 04, 2009 3:39 am İleti: 648 Konum: İTÜ (KRONİK)
|
|
Evet 3 defa okudum gözlerim yanıltmıyor günde 8,5 saat ekrana bakıyorum ama hayır burada Flotsam yazıyo.... Hay allah bu sene çok değişik geçecek... Ya anlatamam bu habere ne kadar sevindiğimi:)
|
|
| Sayfa başı |
|
|
aeditu
|
İleti başlığı: Re: FLOTSAM AND JETSAM @ Istanbul 11 Nisan 2010 Tarih: Cmt Oca 23, 2010 12:16 pm |
|
|
|
Patlamasa da gitsek: News Upcoming Shows
A Memorial concert for Nino Rotario (friend and soundman of many AZ bands) will be happening in January, with Sacred Reich, AK and Mark from FLOTSAM AND JETSAM, N17, Pelvic Meatloaf, Altered Silence and Castles In Spain, at Club Stratus in Phoenix. Date to be announced very soon.
We are working on a Tour right now for April 1st-12th in Europe which includes Holland, Germany, France, Italy, Spain, Belgium, Turkey and Greece. Too early to post any dates right now as we like to wait a couple of days before we leave to do that.
Also there is the GATES OF METAL FESTIVAL on May 21st/22nd 2010 with us, Helstar and bunch of other bands
|
|
| Sayfa başı |
|
|
TİRİPLENMİŞ YOLCU
|
İleti başlığı: Re: FLOTSAM AND JETSAM @ Istanbul 11 Nisan 2010 Tarih: Çar Oca 27, 2010 11:26 am |
|
|
|
dün pena ya gittim afiş ve biletler gelmişti 30 tl olarak satışa sunulmuş tabi belirli bir tarihe kadar sonrasında ise klasikleşen müzayede durumu gerçekleşir:))
|
|
| Sayfa başı |
|
|
wunsolay
|
İleti başlığı: Re: FLOTSAM AND JETSAM @ Istanbul 11 Nisan 2010 Tarih: Çar Oca 27, 2010 10:26 pm |
|
|
Biletler satışta.2 mart'a kadar 30 TL, 2 mart sonrası ise 45 TL olarak satışta kalacaktır.Konser günü kapıda 50 TL Konserin ön grubu ise nreAson ( http://www.nreason.net) Bilet satış noktaları: * Pena Müzik Evi (Hasfırın sokak Sinanpaşa Alışveriş Merkezi No:156 Beşiktaş) * Gargamel (Caferağa mah. Sakızgülü sk. N:3/A Kadıköy) * Kirke Metal Shop (Ebuziya Caddesi Taşevler Sok. No:10 /1 Bakırköy)(Kredi Kartı Geçerlidir) * Köstebek Aznavur (İstiklal Caddesi Aznavur Pasajı Alt Kat No 1-2 Taksim) * Gatto Rock Cafe (İncirli Cad. Teyyareci Nurettin sok.Town Center karşısı Bakırköy) Ankara satış noktaları yakında buradan duyurulacak ve hafta içinde o dükkanlarda da biletler satışa çıkacaktır.
|
|
| Sayfa başı |
|
|
AtlantistenGelenAdam
|
İleti başlığı: Re: FLOTSAM AND JETSAM @ Istanbul 11 Nisan 2010 Tarih: Per Oca 28, 2010 11:12 am |
|
Kayıt: Pts Kas 03, 2003 1:25 am İleti: 12939 Konum: Besiktas-Atlantis-Kelebekler Vadisi
|
Tam Aeditu'luk haber diye yazacaktım ki atlamış zaten arkadaş 
_________________ "Başka Türlü Birşey Benim İstediğim"
|
|
| Sayfa başı |
|
|
wunsolay
|
İleti başlığı: Re: FLOTSAM AND JETSAM @ Istanbul 11 Nisan 2010 Tarih: Pzr Oca 31, 2010 3:35 am |
|
|
|
ANKARA
*Yolcu Spirit of Heavy (Selanik Cad. 51/B Kızılay)
*On a On Cafe (Konur sk. 10/10 Kızılay)
Bilet fiyatları:
Ön satış: 30 TL (2 Mart 2010'a kadar) Normal satış: 45 TL
|
|
| Sayfa başı |
|
|
aeditu
|
İleti başlığı: Re: FLOTSAM AND JETSAM @ Istanbul 11 Nisan 2010 Tarih: Pzr Oca 31, 2010 11:46 am |
|
|
AtlantistenGelenAdam yazdı: Tam Aeditu'luk haber diye yazacaktım ki atlamış zaten arkadaş  Flotsam and Jetsam İstanbula konsere gelecek deseler kıçımla gülerdim..... Konserler meselesinde en büyük pişmanlığım Queensryche'a gitmememdir, mindcrime, empire çalmazlar garip bi organizasyona geliyolar die, sen gittimiydin?
|
|
| Sayfa başı |
|
|
AtlantistenGelenAdam
|
İleti başlığı: Re: FLOTSAM AND JETSAM @ Istanbul 11 Nisan 2010 Tarih: Pzr Oca 31, 2010 10:43 pm |
|
Kayıt: Pts Kas 03, 2003 1:25 am İleti: 12939 Konum: Besiktas-Atlantis-Kelebekler Vadisi
|
aeditu yazdı: AtlantistenGelenAdam yazdı: Tam Aeditu'luk haber diye yazacaktım ki atlamış zaten arkadaş  Flotsam and Jetsam İstanbula konsere gelecek deseler kıçımla gülerdim..... Konserler meselesinde en büyük pişmanlığım Queensryche'a gitmememdir, mindcrime, empire çalmazlar garip bi organizasyona geliyolar die, sen gittimiydin? Turkiye dışında 3 ülkede 3 farklı büyük fest izledim; Yunanistan Rockwave Fest, Hollanda Fields of rock, Almanya Wacken; yuzlerce topluluk seyrettim Queensryche Istanbul konseri kadar güzel konser izlemedim. Abartmadığımı ispatlayan konser esnasında döktüğüm gözyaşlarıdır. Hayatımda ilk defa bi konser esnasında kızlar gibi ağladım. Ama beni kınamayın, ben ağlamayayım da kim ağlasın; sol yanımda muhteşem lacivertlikte bir deniz, tepemde asılı mutlu ve mağrur ışıldayan yıldızlar, yanımda sevdiğim bir dost, kalbimde büyük bir aşk ve tam karşımda Geof Tate hemen arkasında ise "Kızkardeş" bakire Mary var idi üstelik günahkar ama sessizdi...
|
|
| Sayfa başı |
|
|
aeditu
|
İleti başlığı: Re: FLOTSAM AND JETSAM @ Istanbul 11 Nisan 2010 Tarih: Pzr Oca 31, 2010 11:37 pm |
|
|
Sen herşeyin yan yana olduğu ideal koşullarda yaşamışsın be imrendim valla. Sormaz olaydım Dragos sahiliydi di mi bi de!!! Ah ulan ah .... Bi daha çok zor bu adamların gelmesi. Anlamadığım o konseri kimlerin organize ettiği, garip bi afiş, logo logo değil garip bi elektronik parti logosu gibi, ve çok alakasız kartal da verilen bi konser.... Neyse biz Mary'i anlıyoruz ve her zaman, her yerde görüyoruz, unutmuyoruz.... Bi Silent Lucidity atalım.... Ve biramızı açalım.... 
|
|
| Sayfa başı |
|
|
AtlantistenGelenAdam
|
İleti başlığı: Re: FLOTSAM AND JETSAM @ Istanbul 11 Nisan 2010 Tarih: Pts Şub 01, 2010 5:55 pm |
|
|
aeditu yazdı: Sen herşeyin yan yana olduğu ideal koşullarda yaşamışsın be imrendim valla. Sormaz olaydım Dragos sahiliydi di mi bi de!!! Ah ulan ah .... Bi daha çok zor bu adamların gelmesi. Anlamadığım o konseri kimlerin organize ettiği, garip bi afiş, logo logo değil garip bi elektronik parti logosu gibi, ve çok alakasız kartal da verilen bi konser.... Neyse biz Mary'i anlıyoruz ve her zaman, her yerde görüyoruz, unutmuyoruz.... Bi Silent Lucidity atalım.... Ve biramızı açalım....  O konseri yapanlar can adamlar. Kartal'da olmadı o konser, Solar Beach'de oldu... Kilyosta yani. Hava güneşli ve insanlar güzeldi 
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Childd
|
İleti başlığı: Re: FLOTSAM AND JETSAM @ Istanbul 11 Nisan 2010 Tarih: Pts Şub 01, 2010 8:25 pm |
|
|
|
Doomsday For The Deceiver albümünün şerefine gidilebilebilir. Para ,para ,para,işte en önemli sorun bu. Ne yapıp edip,bulmak gerek.
|
|
| Sayfa başı |
|
|
aeditu
|
İleti başlığı: Re: FLOTSAM AND JETSAM @ Istanbul 11 Nisan 2010 Tarih: Sal Şub 02, 2010 1:39 am |
|
|
AtlantistenGelenAdam yazdı: aeditu yazdı: Sen herşeyin yan yana olduğu ideal koşullarda yaşamışsın be imrendim valla. Sormaz olaydım Dragos sahiliydi di mi bi de!!! Ah ulan ah .... Bi daha çok zor bu adamların gelmesi. Anlamadığım o konseri kimlerin organize ettiği, garip bi afiş, logo logo değil garip bi elektronik parti logosu gibi, ve çok alakasız kartal da verilen bi konser.... Neyse biz Mary'i anlıyoruz ve her zaman, her yerde görüyoruz, unutmuyoruz.... Bi Silent Lucidity atalım.... Ve biramızı açalım....  O konseri yapanlar can adamlar. Kartal'da olmadı o konser, Solar Beach'de oldu... Kilyosta yani. Hava güneşli ve insanlar güzeldi  Çok acayip bi afişi vardı, ve afişlerde dragos yazdığı kalmış aklımda, afiş ve duyuruları elektronik parti ortamı görüntüsündeydi yanılıyor muyum? hatta elektronic yapan isimler de vardı sanırım organizasyonda!
|
|
| Sayfa başı |
|
|
TİRİPLENMİŞ YOLCU
|
İleti başlığı: Re: FLOTSAM AND JETSAM @ Istanbul 11 Nisan 2010 Tarih: Çar Şub 03, 2010 7:26 pm |
|
|
Childd yazdı: Doomsday For The Deceiver albümünün şerefine gidilebilebilir. Para ,para ,para,işte en önemli sorun bu. Ne yapıp edip,bulmak gerek. ilk iki albüm külttür taşdır candır ama ne yazıkki kadro vasat beah:((((
|
|
| Sayfa başı |
|
|
aeditu
|
İleti başlığı: Re: FLOTSAM AND JETSAM @ Istanbul 11 Nisan 2010 Tarih: Pts Şub 08, 2010 6:19 am |
|
|
|
| Sayfa başı |
|
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir |
|
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumda konulara cevap yazamazsınız Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
|
|  |