|
Cevapsız iletiler | Aktif konular
| Yazar |
Mesaj |
|
AtlantistenGelenAdam
|
İleti başlığı: Deli Kasap'ın internet sitesi yenileniyor... Tarih: Çar Eyl 30, 2009 3:17 am |
|
Kayıt: Pts Kas 03, 2003 1:25 am İleti: 12946 Konum: Besiktas-Atlantis-Kelebekler Vadisi
|
Pek yakında "öteki" rockçıların medyası çok daha güçlü, çok daha köklü ve çok daha etkili bir şekilde yayıma geçecek... Kim bu "öteki" rockçılar? Elbette ki Deli Kasap... ... Dün akşam yeni deli kasap'ın alt yapı çalışmalarının hemen hemen bitmekte olduğuna şahit olduk... Rock müziğin köklerine sadık, anti-kapitalist ilk, tek ve son asi müzik mecrası için hep birlikte yapabileceğimiz çok şey var arkadaşlar... http://www.delikasap.comrock'n'roll kültürü mecmuası
_________________ "Başka Türlü Birşey Benim İstediğim"
|
|
| Sayfa başı |
|
|
TİRİPLENMİŞ YOLCU
|
İleti başlığı: Re: "Öteki" Rockçıların medyası Gümbür Gümbür Geliyor... Tarih: Çar Eyl 30, 2009 10:59 am |
|
|
AtlantistenGelenAdam yazdı: Pek yakında "öteki" rockçıların medyası çok daha güçlü, çok daha köklü ve çok daha etkili bir şekilde yayıma geçecek... Kim bu "öteki" rockçılar? Elbette ki Deli Kasap... ... Dün akşam yeni deli kasap'ın alt yapı çalışmalarının hemen hemen bitmekte olduğuna şahit olduk... Rock müziğin köklerine sadık, anti-kapitalist ilk, tek ve son asi müzik mecrası için hep birlikte yapabileceğimiz çok şey var arkadaşlar... http://www.delikasap.comrock'n'roll kültürü mecmuası çok haklısın  ))
|
|
| Sayfa başı |
|
|
MegantrauM
|
İleti başlığı: Re: "Öteki" Rockçıların medyası Gümbür Gümbür Geliyor... Tarih: Per Ekm 01, 2009 1:09 am |
|
|
|
| Sayfa başı |
|
|
AtlantistenGelenAdam
|
İleti başlığı: Re: "Öteki" Rockçıların medyası Gümbür Gümbür Geliyor... Tarih: Per Ekm 01, 2009 6:22 pm |
|
Kayıt: Pts Kas 03, 2003 1:25 am İleti: 12946 Konum: Besiktas-Atlantis-Kelebekler Vadisi
|
Altuğ, imzan adeta bizim mecmuayı anlatıyor 
|
|
| Sayfa başı |
|
|
aeditu
|
İleti başlığı: Re: "Öteki" Rockçıların medyası Gümbür Gümbür Geliyor... Tarih: Cmt Ekm 03, 2009 5:01 am |
|
Kayıt: Pzr Oca 04, 2009 3:39 am İleti: 651 Konum: İTÜ (KRONİK)
|
|
ya ben bi aralar michael kiske ve bu adamın sanat ve materyalizm diye bir kitabını birileri almanca bakınsın yazalım edelim dediydim. Yok mudur bu işin bi bileni acaba ya! ben çok merak ediyorum bu herifin ne yazdığını be yawwwwwwww!!!!
Sayın ilgili yetkili editör genel yayın vsvsvsvsvs ye döyrulur!
|
|
| Sayfa başı |
|
|
AtlantistenGelenAdam
|
İleti başlığı: Re: "Öteki" Rockçıların medyası Gümbür Gümbür Geliyor... Tarih: Cmt Ekm 03, 2009 9:57 am |
|
|
|
Almancı bizim saf Gloom var.
GLOOM SANA GÖREV DÜŞTÜÜÜ!
|
|
| Sayfa başı |
|
|
mavi_büyü
|
İleti başlığı: Re: "Öteki" Rockçıların medyası Gümbür Gümbür Geliyor... Tarih: Cmt Arl 05, 2009 2:19 am |
|
|
AtlantistenGelenAdam yazdı: Almancı bizim saf Gloom var.
GLOOM SANA GÖREV DÜŞTÜÜÜ! gloomun bildigi tek almanca ich liebe dich!  )) ha bir de ich verstehe nicht! 
_________________ Ben yıkıcıyım ama kendini bilmez değilim yasamak istiyorum sadece kendi savaşlarım ugrunda Ben sadece BEN olmak istiyorum______Kazım Koyuncu "Yarin yanağından gayrı her yerde her şeyde hep beraber"______Nazım Hikmet
|
|
| Sayfa başı |
|
|
gloomheareas
|
İleti başlığı: Re: "Öteki" Rockçıların medyası Gümbür Gümbür Geliyor... Tarih: Per Arl 31, 2009 8:42 am |
|
Kayıt: Pzr Eyl 30, 2007 9:21 pm İleti: 1280 Konum: İstanbul
|
|
| Sayfa başı |
|
|
aeditu
|
İleti başlığı: Re: "Öteki" Rockçıların medyası Gümbür Gümbür Geliyor... Tarih: Cum Oca 01, 2010 2:50 am |
|
|
gloomheareas yazdı: SAVUNUN ULAAAN ! Gloom geldi! Gùllusah ben senin gecen seneki almancani bilirim ulen Neyi cevirttiricem ? (H)  michael kiske - sanat ve materyalizm kitabı.
|
|
| Sayfa başı |
|
|
aeditu
|
İleti başlığı: Re: "Öteki" Rockçıların medyası Gümbür Gümbür Geliyor... Tarih: Cum Oca 08, 2010 7:58 pm |
|
|
|
| Sayfa başı |
|
|
gloomheareas
|
İleti başlığı: Re: "Öteki" Rockçıların medyası Gümbür Gümbür Geliyor... Tarih: Cum Oca 08, 2010 9:18 pm |
|
Kayıt: Pzr Eyl 30, 2007 9:21 pm İleti: 1280 Konum: İstanbul
|
aeditu yazdı: ben baktım. Kitabı aradım da bulamadım Okuldaki alaman hocama söledim haftaya getirecekmiş
_________________ Suche gut gebauten 18-30jährigen zum Schlachten
|
|
| Sayfa başı |
|
|
aeditu
|
İleti başlığı: Re: "Öteki" Rockçıların medyası Gümbür Gümbür Geliyor... Tarih: Cum Oca 08, 2010 9:34 pm |
|
|
gloomheareas yazdı: aeditu yazdı: ben baktım. Kitabı aradım da bulamadım Okuldaki alaman hocama söledim haftaya getirecekmiş oleyyyyyy
|
|
| Sayfa başı |
|
|
adonis
|
İleti başlığı: Re: "Öteki" Rockçıların medyası Gümbür Gümbür Geliyor... Tarih: Cmt Oca 09, 2010 11:55 am |
|
Kayıt: Cmt Arl 03, 2005 10:43 am İleti: 2508 Konum: İstanbul
|
|
Bir gelemedi.
_________________ Bir umuttur yaşatan insanı...
|
|
| Sayfa başı |
|
|
AtlantistenGelenAdam
|
İleti başlığı: Re: "Öteki" Rockçıların medyası Gümbür Gümbür Geliyor... Tarih: Cmt Oca 09, 2010 7:07 pm |
|
|
adonis yazdı: Bir gelemedi. Abi bu defa da Cevherin bilgisayarlar çalındı 
|
|
| Sayfa başı |
|
|
adonis
|
İleti başlığı: Re: "Öteki" Rockçıların medyası Gümbür Gümbür Geliyor... Tarih: Pzr Oca 10, 2010 3:49 am |
|
Kayıt: Cmt Arl 03, 2005 10:43 am İleti: 2508 Konum: İstanbul
|
|
Haberim var, geçenler de Tuğba ile tavla oynamaya gittiğimiz de İstiklal'de karşılaştım cevo ile anlattı durumu. Tekrar geçmiş olsun cevo.
_________________ Bir umuttur yaşatan insanı...
|
|
| Sayfa başı |
|
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir |
|
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumda konulara cevap yazamazsınız Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
|
|  |