|
Cevapsız iletiler | Aktif konular
|
1 sayfadan 1. sayfa
|
[ 14 ileti ] |
|
| Yazar |
Mesaj |
|
w.axl rose 22
|
İleti başlığı: ZEKİ MÜREN - SAKLI KAYITLAR ÇIKTI!!! Tarih: Per Eyl 24, 2009 8:52 pm |
|
Kayıt: Pts Ağu 27, 2007 2:58 pm İleti: 519 Konum: Mabedin Dibi-Moda!
|
"Zeki Müren’in 1952-1984 yılları arasında söylediği ve şimdiye kadar yayınlanmamış kayıtlarından oluşan “SAKLI KAYITLAR” adlı özel albüm, Universal Müzik Taxim Edition ve Bayar Müzik katkılarıyla tüm müzik severlerle buluştu. Universal Music Taxim Edition ve Bayar Müzik’in yapımcılığını, Burhan Bayar ve Burak Kut’un prodüktörlüğünü üstlendiği bu çok özel albüm, Zeki Müren’in ölüm yıldönümü olan 24 Eylül’de dinleyicisi ile buluştu. Albümün oluşumu, başta Zeki Müren olmak üzere birçok sanatçının sahne ve plak orkestrası şefliğini yapan büyük besteci ve tambur sanatçısı Muzaffer Özpınar’ın, Zeki Müren’in sahnede ve evinde prova yaparken çekilmiş kayıtlarını Burhan Bayar’a değerlendirebilmesi amacıyla vermesiyle başlamış. Büyük bir titizlikle gözden geçirilen eserler, “Saklı Kayıtlar” adlı bu çok özel çalışma ile CD+Kitap ve 33’lük plak olarak hayat buldu. Bu albümde, Zeki Müren’in daha önce hiç dinlemediğiniz kayıtları ile buluşacak, onun eşsiz sesiyle geçmişe dalarken, CD’ye eşlik eden özel kitapçıkta Zeki Müren’le ilgili belki de daha önce hiç bilmediğiniz, Müren’in kendi kalemiyle ele aldığı, zengin bilgilere ulaşacaksınız. " Plağını almayan çok pişman olur 
|
|
AtlantistenGelenAdam
|
İleti başlığı: Re: ZEKİ MÜREN - SAKLI KAYITLAR ÇIKTI!!! Tarih: Per Eyl 24, 2009 9:20 pm |
|
Kayıt: Pts Kas 03, 2003 1:25 am İleti: 12946 Konum: Besiktas-Atlantis-Kelebekler Vadisi
|
|
Zeki Müren, evimde bulunan plağında beni aglatmayı başarabilmiş müthiş bir müzisyen. Hemen alacağım 33'lük plağı!
_________________ "Başka Türlü Birşey Benim İstediğim"
|
|
| Sayfa başı |
|
|
w.axl rose 22
|
İleti başlığı: Re: ZEKİ MÜREN - SAKLI KAYITLAR ÇIKTI!!! Tarih: Cum Eyl 25, 2009 10:06 am |
|
|
Hayat Bazen Tatlıdır,Bir Dame Düşürdü Ki,Kapat Gözlerini,Gözyaşlarım... CD mükemmel,ama plağı bekliyorum megaorgazmik seda deneyimi için. Bir de Münir Nurettin'i, Nesrin Sipahi'yi plaktan dinleyebilsek... GAM Müzik tırıvırı ile uğraşmasa da,Ahmet Kaya'yı,bu toprakların en güzel sesini de, analog kayıtlarından oluşan bir plak ile ansak... 
|
|
AtlantistenGelenAdam
|
İleti başlığı: Re: ZEKİ MÜREN - SAKLI KAYITLAR ÇIKTI!!! Tarih: Cum Eyl 25, 2009 11:30 am |
|
Kayıt: Pts Kas 03, 2003 1:25 am İleti: 12946 Konum: Besiktas-Atlantis-Kelebekler Vadisi
|
w.axl rose 22 yazdı: Hayat Bazen Tatlıdır,Bir Dame Düşürdü Ki,Kapat Gözlerini,Gözyaşlarım... CD mükemmel,ama plağı bekliyorum megaorgazmik seda deneyimi için. Bir de Münir Nurettin'i, Nesrin Sipahi'yi plaktan dinleyebilsek... GAM Müzik tırıvırı ile uğraşmasa da,Ahmet Kaya'yı,bu toprakların en güzel sesini de, analog kayıtlarından oluşan bir plak ile ansak...  hay dilini yiyeyim senin... dün spor yaparken gece 3 e kadar eski plaklar çaldım senin yüzünden, çıragan inledi valla...
|
|
| Sayfa başı |
|
|
w.axl rose 22
|
İleti başlığı: Re: ZEKİ MÜREN - SAKLI KAYITLAR ÇIKTI!!! Tarih: Cum Eyl 25, 2009 9:26 pm |
|
|
AtlantistenGelenAdam yazdı: w.axl rose 22 yazdı: Hayat Bazen Tatlıdır,Bir Dame Düşürdü Ki,Kapat Gözlerini,Gözyaşlarım... CD mükemmel,ama plağı bekliyorum megaorgazmik seda deneyimi için. Bir de Münir Nurettin'i, Nesrin Sipahi'yi plaktan dinleyebilsek... GAM Müzik tırıvırı ile uğraşmasa da,Ahmet Kaya'yı,bu toprakların en güzel sesini de, analog kayıtlarından oluşan bir plak ile ansak...  hay dilini yiyeyim senin... dün spor yaparken gece 3 e kadar eski plaklar çaldım senin yüzünden, çıragan inledi valla... Moda 20 senedir inliyor GNR,Pistols,FNM,Led Zep plakları ile, bir kere olsun Ahmet Kaya ile Zeki Müren ile inletip emperyalik dayatmatik punk rock müziğe karşı koyabilmeyi isterdim,ama bu noktada konformizmden sonsuz haz alıyorum  Gece 3'e kadar ne sporu abicim bu bu arada? Axl'ın en sevdiği spor olmasın? 
|
|
AtlantistenGelenAdam
|
İleti başlığı: Re: ZEKİ MÜREN - SAKLI KAYITLAR ÇIKTI!!! Tarih: Cmt Eyl 26, 2009 3:42 am |
|
|
|
yok yaf, fitnes
|
|
| Sayfa başı |
|
|
w.axl rose 22
|
İleti başlığı: Re: ZEKİ MÜREN - SAKLI KAYITLAR ÇIKTI!!! Tarih: Cmt Eyl 26, 2009 1:20 pm |
|
|
Olsun o da araç sayılır 
|
|
MAVİSAKAL
|
İleti başlığı: Re: ZEKİ MÜREN - SAKLI KAYITLAR ÇIKTI!!! Tarih: Pzr Eyl 27, 2009 4:04 pm |
|
Kayıt: Çar Mar 12, 2008 2:01 pm İleti: 630 Konum: Yozgat/Çayıralan (Bok çukuru)
|
|
Pikap olmadığı için plağı almam ama CD'yi kesinlikle alıcam.
_________________ kimi kim kimden kime kim bilir burası erenlerin ilidir dağları bağlarından bellidir
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Soulflue
|
İleti başlığı: Re: ZEKİ MÜREN - SAKLI KAYITLAR ÇIKTI!!! Tarih: Sal Eyl 29, 2009 10:40 am |
|
|
ııyyyhh plak, ne kadar demode 
_________________ An ash I know there stands, Yggdrasill is its name, a tall tree, showered with shining loam. From there come the dews that drop in the valleys. It stands forever green over Urðr's well.
|
|
| Sayfa başı |
|
|
w.axl rose 22
|
İleti başlığı: Re: ZEKİ MÜREN - SAKLI KAYITLAR ÇIKTI!!! Tarih: Çar Eyl 30, 2009 9:40 am |
|
|
Soulflue yazdı: ııyyyhh plak, ne kadar demode  Müzik dinlemenin en güzel yolu analog kaydın plaktan dinlenmesidir. Müzik dijitize edildiği anda ruhunu ve amacını kaybeder.
|
|
AtlantistenGelenAdam
|
İleti başlığı: Re: ZEKİ MÜREN - SAKLI KAYITLAR ÇIKTI!!! Tarih: Çar Eyl 30, 2009 3:31 pm |
|
|
w.axl rose 22 yazdı: Soulflue yazdı: ııyyyhh plak, ne kadar demode  Müzik dinlemenin en güzel yolu analog kaydın plaktan dinlenmesidir. Müzik dijitize edildiği anda ruhunu ve amacını kaybeder. en güzeli elbette plaktan ama iyi bir düzenekte dinlemek olsa da ruh ve amaç konusundaki abartıya kayılmıyorum be Hz. Axl 
|
|
| Sayfa başı |
|
|
w.axl rose 22
|
İleti başlığı: Re: ZEKİ MÜREN - SAKLI KAYITLAR ÇIKTI!!! Tarih: Per Ekm 01, 2009 9:05 pm |
|
|
AtlantistenGelenAdam yazdı: w.axl rose 22 yazdı: Soulflue yazdı: ııyyyhh plak, ne kadar demode  Müzik dinlemenin en güzel yolu analog kaydın plaktan dinlenmesidir. Müzik dijitize edildiği anda ruhunu ve amacını kaybeder. en güzeli elbette plaktan ama iyi bir düzenekte dinlemek olsa da ruh ve amaç konusundaki abartıya kayılmıyorum be Hz. Axl  Sanatçılar müziği dijital olarak mı çalıyorlar yoksa analog mu? Dijitize edilmiş müzik çalınan değil bozulan müziktir, paylaşımı eksilir. Sözler zarar görmese ayrılmaz bir bütünü olan beste ve icra zarar görür. (Bu arada dinimize göre kullara Axl denmesi günahtır, Yücelerin Yücesine ise de aynı şekilde bir lakap ya da kısaltma kullanmayız, lütfen tekrarlamayalım)
|
|
MAVİSAKAL
|
İleti başlığı: Re: ZEKİ MÜREN - SAKLI KAYITLAR ÇIKTI!!! Tarih: Pts Şub 15, 2010 3:34 pm |
|
Kayıt: Çar Mar 12, 2008 2:01 pm İleti: 630 Konum: Yozgat/Çayıralan (Bok çukuru)
|
|
Müzeyyen Senar'ında saklı kayıtları çıktı. Hem CD, hemde LP formatında piyasaya sürüldü.
_________________ kimi kim kimden kime kim bilir burası erenlerin ilidir dağları bağlarından bellidir
|
|
| Sayfa başı |
|
|
AtlantistenGelenAdam
|
İleti başlığı: Re: ZEKİ MÜREN - SAKLI KAYITLAR ÇIKTI!!! Tarih: Çar Mar 03, 2010 4:03 pm |
|
|
Axl Baba nerede yahu!? Herif Zeki Müren'in yanına gitmiş falan olmasın!!?? (tevbe tevbe) 
|
|
| Sayfa başı |
|
|
1 sayfadan 1. sayfa
|
[ 14 ileti ] |
|
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir |
|
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumda konulara cevap yazamazsınız Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
|
|  |