|
Cevapsız iletiler | Aktif konular
| Yazar |
Mesaj |
|
Çela
|
İleti başlığı: sevgili günlük Tarih: Çar Nis 09, 2008 2:06 am |
|
|
|
| Sayfa başı |
|
|
BelGarath
|
İleti başlığı: Re: sevgili günlük Tarih: Çar Nis 09, 2008 8:35 am |
|
Kayıt: Pzr Tem 09, 2006 9:20 pm İleti: 1187 Konum: İstanbul
|
|
hayat; aynı mekanik periyodun, farklı geçen zamanların belirtisi
_________________ Zaman düşer ellerimden yere
Oradan tahtaboşa
Saatler çalışır izinsiz hep bir sonraya,
Resimler sarı güneşsizlikten, duygular değişir
|
|
| Sayfa başı |
|
|
AtlantistenGelenAdam
|
İleti başlığı: Re: sevgili günlük Tarih: Çar Nis 09, 2008 11:21 am |
|
Kayıt: Pts Kas 03, 2003 1:25 am İleti: 12939 Konum: Besiktas-Atlantis-Kelebekler Vadisi
|
|
Sevgili günlük, neden bilmem ama bana günlük tutan insanların hepsi cennet-i güzel'e varacak, ruhani vahdeti yakalayacakmış gibi gelir. Bu yuzden ne zaman "sevgili günlük" lafını duysam; kekremsi kekremsi gülümser, delişmen delişmen bakarım.
_________________ "Başka Türlü Birşey Benim İstediğim"
|
|
| Sayfa başı |
|
|
dorian
|
İleti başlığı: Re: sevgili günlük Tarih: Çar Nis 09, 2008 12:02 pm |
|
Kayıt: Pzr Mar 13, 2005 4:08 pm İleti: 3546 Konum: sherwood forest
|
|
sevgili sanal günlük, günlüğüme aylardır tek bir kelime dahi yazmadığım için üzgünüm...
yazılanların uzun zamanların ardından okunması, yaşanılan süreçlerin takibi, hisler, karmaşalar...geçmiş ve şimdi...geçmişe ait; geleceğe dair umutların ve dileklerin geçen zamanla birlikte "gelecek" olmaktan çıkıp "şimdi" olmasıyla birlikte umutların ve dileklerin "şimdi" içinde aldığı yer...
günlük güzeldir...özeldir...
günlüğümde gittiğim konserlerin, tiyatroların, sinemaların biletleri yer alır, duygularım, karmaşalarım yer alır, hoşuma giden alıntılar yer alır bazen..hayallerim yer alır, korkularım, üzüntülerim, aldığım kararlar...
günlük özeldir...
klavyeden dökülen harflerle değil, kalemden dökülen harflerle günlük şekil almalı.
_________________ "yaşam,ruhunu olgunlaştırırken bedenini bozacaktır."
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Çela
|
İleti başlığı: Re: sevgili günlük Tarih: Çar Nis 09, 2008 3:19 pm |
|
|
sevgili günlük ayıldım ve ayık halimi daha çok sevdim 
|
|
| Sayfa başı |
|
|
The Lady in Black
|
İleti başlığı: Re: sevgili günlük Tarih: Çar Nis 09, 2008 3:30 pm |
|
Kayıt: Per Haz 29, 2006 2:31 pm İleti: 270 Konum: İst./ İzmir
|
Çela yazdı: sevgili günlük ayıldım ve ayık halimi daha çok sevdim  sevgili günlük ayılmış hali buysa çela nın ayılmamış halini merak etmiyor değilim hani çalakalem serbest
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Keçi
|
İleti başlığı: Re: sevgili günlük Tarih: Cum Nis 11, 2008 7:42 am |
|
|
The Lady in Black yazdı: Çela yazdı: sevgili günlük ayıldım ve ayık halimi daha çok sevdim  sevgili günlük ayılmış hali buysa çela nın ayılmamış halini merak etmiyor değilim hani çalakalem serbest Sevgili günlük; Çela hatunu ayılıyor mu yahu? 
_________________ http://egerock.ege.edu.tr
|
|
| Sayfa başı |
|
|
kisadevre
|
İleti başlığı: Re: sevgili günlük Tarih: Cum Nis 11, 2008 11:25 am |
|
|
öğrenci otomasyon programı şifremi unuttum,iyi bok yedim galiba 
|
|
| Sayfa başı |
|
|
gloomheareas
|
İleti başlığı: Re: sevgili günlük Tarih: Cum Nis 11, 2008 5:33 pm |
|
Kayıt: Pzr Eyl 30, 2007 9:21 pm İleti: 1280 Konum: İstanbul
|
ya dejavu oldum yada sevgili günlük vardı .... herneyse.. Günlük!... Annem seneye taşınıyormuş.. Hadi hayırlısı.. gidiip ayvalıkta ev bajkacaz ona . bende ev arıyorumm şimdi şökle şiri bişey. Geçenlerde hapiishaneden arkadaşlarıyla karşılaşmışlar. Hepsi ayvalıkltaşmış Sosyalist cenneti olmuş orası  Yani seneye ablamla yaşamaya başlıyorum...Galatasaray ı da kazandımmı!......
_________________ Suche gut gebauten 18-30jährigen zum Schlachten
|
|
| Sayfa başı |
|
|
mavi_büyü
|
İleti başlığı: Re: sevgili günlük Tarih: Cum Nis 11, 2008 11:20 pm |
|
|
|
Lan günlük! Ne sessiz bi gece be... kayıpım mezarım saatlerdir telefonda benmle ilgilenmiyo şerefsiz! Anam babam yok kaldık bi başımıza! Canım sıkılıyo... Ay günlük ayy... Farkettim de.. Ne b.ktan bi hayatım var yav!
Haa bu arada İspanyolca'ya iyice sardım. İspanyol sanatçılar araştırmasına girdim. Aklında bulunsun.. Üff.. ne sıkıcı bi şeysin sen be! Günlük dediğin böyle mi olur! Benim yazdıktan sonra bi mutlu olmam gerekmiyor muydu? Bi teknik hata var bence.. Sanal günlük işte, gerçeğine benzer mi be! ...
Ben müziğime devam eder, sayfalarından öperim.. Mürekkebinle kal!
_________________ Ben yıkıcıyım ama kendini bilmez değilim yasamak istiyorum sadece kendi savaşlarım ugrunda Ben sadece BEN olmak istiyorum______Kazım Koyuncu "Yarin yanağından gayrı her yerde her şeyde hep beraber"______Nazım Hikmet
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Çela
|
İleti başlığı: Re: sevgili günlük Tarih: Cmt Nis 12, 2008 8:22 pm |
|
|
|
sevgili günlük hep aynı len;)
|
|
| Sayfa başı |
|
|
mavi_büyü
|
İleti başlığı: Re: sevgili günlük Tarih: Cmt Nis 12, 2008 8:28 pm |
|
|
Ben üsttekini yazarken sarhoş falandım herhalde  Ben Polyanna'yım yahu yazmam öyle şeyler 
_________________ Ben yıkıcıyım ama kendini bilmez değilim yasamak istiyorum sadece kendi savaşlarım ugrunda Ben sadece BEN olmak istiyorum______Kazım Koyuncu "Yarin yanağından gayrı her yerde her şeyde hep beraber"______Nazım Hikmet
|
|
| Sayfa başı |
|
|
tuan_juanita
|
İleti başlığı: Re: sevgili günlük Tarih: Pzr Nis 13, 2008 4:44 pm |
|
Kayıt: Cum Ekm 01, 2004 11:07 am İleti: 1062 Konum: sadece zaman sınır çizer..
|
|
günlükten sevgili olmaz!!!
_________________ ..... benim dengemi bozmayınız .......
|
|
| Sayfa başı |
|
|
didi
|
İleti başlığı: Re: sevgili günlük Tarih: Pzr Nis 13, 2008 5:46 pm |
|
|
mavi_büyü yazdı: Ben üsttekini yazarken sarhoş falandım herhalde  Ben Polyanna'yım yahu yazmam öyle şeyler  İşte günlük olayını bu sebepten sevmiyorum..Yazıyorsun hislerini sonra okuyunca kendinden nefret ediyorsun..Çok önceleri bi ara paso yazardım ordan biliyorum 
_________________ Personality Overview...
|
|
| Sayfa başı |
|
|
mavi_büyü
|
İleti başlığı: Re: sevgili günlük Tarih: Pzr Nis 13, 2008 9:22 pm |
|
|
|
Ah be günlük, nedir benim bu dillerden çektiğim..
|
|
| Sayfa başı |
|
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir |
|
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumda konulara cevap yazamazsınız Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
|
|  |