Sistem saati: Cum Eyl 10, 2010 3:19 am

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 67 ileti ]  Sayfaya git 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: Yaşar Büyükanıt'tan Hoşlanmamak için 24 000 neden
İletiTarih: Çar Mar 05, 2008 10:55 am 
Delikasaplar
Kullanıcı avatarı
 E-posta  WWW  ICQ  Profile bak

1- "PKKnin kandil dagı bizim için B.B.G. evidir." :shock: Ne diyorsun be adam? Ne B.B.G.'si? Sen hiç hayatında orta buyuklukte bir kitabı yarısına kadar okudun mu? Yaşar Kemali Sait Faik'i geçtim; Stephen King okudun mu?

2- "Ameriga istedi diye çıkmadık canım; neden öyle diyosunuz?" :shock: Heee; heee. Ulan ne ciddi adam bee.

3- (Halkı bombalayan faşist astsubay hakkında) "Ya onu tanırım yaf. İyi çocuktur, kankamdır". :shock: Yuh ulan! Yuh! Ben daha ne diyeyim?

Sayfa başı

İleti başlığı: Re: Genelin Bir Kurmayı Zevattan Hoşlanmamak için 24 000 neden
İletiTarih: Çar Mar 05, 2008 3:35 pm 
Kullanıcı avatarı
 WWW  Profile bak

4- "Erken çekildi diyorlarsa, gitsinler orada bir 24 saat kalsınlar."

kendi savaşlarım ugrunda
Ben sadece BEN olmak istiyorum______Kazım Koyuncu
"Yarin yanağından gayrı her yerde her şeyde hep beraber"______Nazım Hikmet

Sayfa başı

İletiTarih: Çar Mar 05, 2008 6:14 pm 
Delikasaplar
Kullanıcı avatarı

5- "Eger (abd etkisi ispatlanırsa) üniformamı çıkarırım!" ya da buna benzer bir laf gevelediydi. CIA sırf sen uniformanı çıkart diye belge açıklayacak değil ya. Biz de yedik .mına koyayım!

6- "Meslek Yuksek Okulu mezunları uzun dönem askerlik yapsın!" E oldu. Başka?

Sayfa başı

İletiTarih: Çar Mar 05, 2008 6:33 pm 
Kullanıcı avatarı
 WWW  Profile bak

AtlantistenGelenAdam yazdı:
5- "Eger (abd etkisi ispatlanırsa) üniformamı çıkarırım!" ya da buna benzer bir laf gevelediydi. CIA sırf sen uniformanı çıkart diye belge açıklayacak değil ya. Biz de yedik .mına koyayım!

dört gözle bekliyoruz.

kendi savaşlarım ugrunda
Ben sadece BEN olmak istiyorum______Kazım Koyuncu
"Yarin yanağından gayrı her yerde her şeyde hep beraber"______Nazım Hikmet

Sayfa başı

İletiTarih: Çar Mar 05, 2008 11:32 pm 
Kullanıcı avatarı
 E-posta  ICQ  Profile bak

Zaten uzun dönem yapıyorlar. Öyle yapmaları da mantıklı....

Bu neden negatif tesir etti size?

Resim

Sayfa başı

İletiTarih: Çar Mar 05, 2008 11:52 pm 
Delikasaplar
Kullanıcı avatarı

Keçi yazdı:

mantığı siteyim afedersin. askerlik yapmadıgın belli. ne uzun ne kısa; zorunlu askerligin tamamen faşizan bir uygulama oldugunu düşünüyorum. ama zorbaca da olsa en azından okullaşmayı teşfik icin biriki ay bu cocuklara az işkence yapmak insani olurdu.

lisansı olanlar 5 ay mı yapıyor şu an?
önlisanslılar ne biliim 8 aya düşürülebilirdi.
liseliler 10 ay mesela.

Turklerin cogunlugunun liseye bile gitmedigini bilmiyorsun elbet. Şırnaktaki kadınların %45i okur yazar değil. Turkiyedeki 4 kadından biri okuryazar değil.

Hadi kadınları gec, TCdeki 100 insandan 70i lise egitimini gormedi.

Onu da gec; 70 000 000 insan yaşıyor ülkende; her 100 insandan 90'i universitenin Üsünü görmedi.

Senin çakal "kurmay"ın konussun; ne ulkesini ne halkını tanıyorsa, umursuyorsa 4 tane New Oerleanslı zenci tecavuz etsin bana.

Haaa; askerliğin hiç mi yararı yok? Var. Turkiyenin genel insan kalitesinin düşüklüğünü görmek açısından faydalı.

Sayfa başı

İletiTarih: Per Mar 06, 2008 4:13 am 
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

Ben seviyorum, elimde değil sevmemek.

Sayfa başı

İletiTarih: Per Mar 06, 2008 8:28 am 
Kullanıcı avatarı

Keçi yazdı:

mantığı siteyim afedersin. askerlik yapmadıgın belli. ne uzun ne kısa; zorunlu askerligin tamamen faşizan bir uygulama oldugunu düşünüyorum. ama zorbaca da olsa en azından okullaşmayı teşfik icin biriki ay bu cocuklara az işkence yapmak insani olurdu.

lisansı olanlar 5 ay mı yapıyor şu an?
önlisanslılar ne biliim 8 aya düşürülebilirdi.
liseliler 10 ay mesela.

Senin çakal "kurmay"ın konussun; ne ulkesini ne halkını tanıyorsa, umursuyorsa 4 tane New Oerleanslı zenci tecavuz etsin bana.

Evet zamanlama olarak buna yakın bir söylemde bulunacaktım. Önlisans mezunları kısa ile uzun arasında yapmalaıdırlar diye...

Fakat eğer bir gün fırsatın olur da izmir'e gelirsen, bizim kampüse gidelim seninle. Önlisansların okuduğu taraflara gidelim. Bir yemek yiyelim onların kantininde. Bu sayede kendine "Ege Teşkilat" diyen ülkücü tim(!)le de tanışmış olursun. ;)

Zaten "benim" çakal kurmayımın halkı tanımasına gerek yok. Siyasetçi değil onlar. Güvenliğimizden sorumluluar. Ve eğer işgalden kurtulup, bugünlere kadar gelebildiysek, benim çakal kurmayım sayesindedir...

Resim

Sayfa başı

İletiTarih: Per Mar 06, 2008 10:55 am 
Delikasaplar
Kullanıcı avatarı

w.axl rose 22 yazdı:
Ben seviyorum, elimde değil sevmemek.

Ilımlı Islam hareketini "uslu durmaları" karşılıgında desteklediğii ispatlanırsa da sevecek misin?

Sayfa başı

İletiTarih: Per Mar 06, 2008 11:01 am 
Delikasaplar
Kullanıcı avatarı

Keçi yazdı:

. Ve [url]eğer işgalden kurtulup, bugünlere kadar gelebildiysek, benim çakal kurmayım sayesindedir[/url]...

Keci, seni severim ama ne yapayım; düşüncemi açıklama özgürlüğüm var: Bu son girdigin ileti, bu forumda 8 yıldır okudugum en budalaca, en sersemce, enlerin en bi eni kadar sacmasapan bir ileti olarak sarı muratın "şaşkın kankaların şaşkın entryleri" sıralamasında top 10da her daim bulunacaktır.

Hrant Dinki öldürenleri hemen analım: "Adam türklere pis kanlı dedi", diyorlardı. Hrant Dinkin Turklere "pis kanlı" dediği yazıyı oku, ne anladıgını anlat; belki bundan sonra siyasi konulardaki görüşlerini ciddiye almaya yeniden başlayabilirim. Ama bu son ileti şimdilk bunu mümkün kılmamakta.

Sayfa başı

İletiTarih: Per Mar 06, 2008 11:54 pm 
Kullanıcı avatarı

Keçi yazdı:

. Ve [url]eğer işgalden kurtulup, bugünlere kadar gelebildiysek, benim çakal kurmayım sayesindedir[/url]...

Keci, seni severim ama ne yapayım; düşüncemi açıklama özgürlüğüm var: Bu son girdigin ileti, bu forumda 8 yıldır okudugum en budalaca, en sersemce, enlerin en bi eni kadar sacmasapan bir ileti olarak sarı muratın "şaşkın kankaların şaşkın entryleri" sıralamasında top 10da her daim bulunacaktır.

Hrant Dinki öldürenleri hemen analım: "Adam türklere pis kanlı dedi", diyorlardı. Hrant Dinkin Turklere "pis kanlı" dediği yazıyı oku, ne anladıgını anlat; belki bundan sonra siyasi konulardaki görüşlerini ciddiye almaya yeniden başlayabilirim. Ama bu son ileti şimdilk bunu mümkün kılmamakta.

Öncelikle şunu söyleyeyim ki madem ki özgürlükten söz ediyorsun, benim özgür düşünceme karşılık sallamamazlık senin bir hakkındır. Fakat sersemlik konusunda yetkili merci olabileceğini sanmıyorum. benim budala sersem ya da salak olduğuma karar yetkisi bulunan bir kaynak hala daha yoktur bence. Bunlar Hakaret sayılabilecek nitelikte sözlerdir...

fakat sersemliği kabul ediyorum. Yazıyı yazdığpım saate bakacak olursak onu, sabah okula gitmeden önce yazdığım, uykulu bir halde yazdığım anlaşılabilir. Söz konusu başlığı T.C'nin tüm askeri gücünü kapsayacak bir şekilde algılamıştım. Dikkatsizliğimin kurbanı oldum nitekim.

Bahsettiğin yazıyı da bulamadım. Daha önce de araştımıştım, bulamamıştım. Bir link verirsen okurum. Ama sana bir şey ispatlamak ya da seni kendimi kabul ettirmek için değil. Kendim için...

Resim

Sayfa başı

İletiTarih: Cum Mar 07, 2008 1:34 am 
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

Pratikte bi şeriat devletinde yaşıyoruz zaten ılımlısı mı kaldı?
Orduya her daim güvenim tam yine de özellikle de Büyükanıt'a.

Sayfa başı

İletiTarih: Cum Mar 07, 2008 11:16 am 
Delikasaplar
Kullanıcı avatarı

Keçi yazdı:
Keçi yazdı:

Öncelikle şunu söyleyeyim ki madem ki özgürlükten söz ediyorsun, benim özgür düşünceme karşılık sallamamazlık senin bir hakkındır. Fakat sersemlik konusunda yetkili merci olabileceğini sanmıyorum. benim budala sersem ya da salak olduğuma karar yetkisi bulunan bir kaynak hala daha yoktur bence. Bunlar Hakaret sayılabilecek nitelikte sözlerdir...

fakat sersemliği kabul ediyorum. Yazıyı yazdığpım saate bakacak olursak onu, sabah okula gitmeden önce yazdığım, uykulu bir halde yazdığım anlaşılabilir. Söz konusu başlığı T.C'nin tüm askeri gücünü kapsayacak bir şekilde algılamıştım. Dikkatsizliğimin kurbanı oldum nitekim.

Bahsettiğin yazıyı da bulamadım. Daha önce de araştımıştım, bulamamıştım. Bir link verirsen okurum. Ama sana bir şey ispatlamak ya da seni kendimi kabul ettirmek için değil. Kendim için...

Keci ben hayatımda kimseye kolay kolay hakaret etmem. Hele senin gibi sevdigim birine hiç hakaret etmem. Git hukuk fakultesinde okuyan ustelik 1.sınıfta okuyan avukat adayı bir arkadasına sor bakalım bana inanmıyorsan; "bu okudugum sersemce, budalaca, entry" demek hakaret mi yoksa sadece o girilen entry ile mi ilgili, bir insana mesela "bu yaptıgın 'budalaca' bir davranış" dediğinde o insana "budala" mı demiş oluyorsun; git edebiyat fakultesi 1. sınıfında okuyan bir arkadasina sor.

Bu neyi ispatlıyor? Okumadığımızı, işte bu yuzden 10 yıldır yırtıyorum kendimi, daha fazla roman okuyun, daha fazla tiyatro eseri okuyun ve hepsinden ötürü daha fazla "şiir" okuyun diye, roman-şiir-tiyatro'yu yeterince okuyan insanlarin ruhu da algilarinin kapilari da gelişir; ben dahil hiçbirimizin "yeterince" okuduğunu düşünmüyorum, sonra da "şeriyatçılar neden bizi gecti, ülkeyi nasıl ele gecirdi"

Sayfa başı

İletiTarih: Cum Mar 07, 2008 11:18 am 
Delikasaplar
Kullanıcı avatarı

w.axl rose 22 yazdı:
Pratikte bi şeriat devletinde yaşıyoruz zaten ılımlısı mı kaldı?
Orduya her daim güvenim tam yine de özellikle de Büyükanıt'a.

Türk ordusunun içinde pırlanta gibi insanlar tanrıya şükür vardır, tüm negatifliklere rağmen. Ama gene de orduya çok sırtımızı yaslamamamız gerekiyor.

Sayfa başı

İletiTarih: Cum Mar 07, 2008 4:49 pm 
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

Sırtı hiç bir koşulda hiç bir yere yaslamamak lazım bu ülkede, ama yaslamak zorunda kalacaksak ordu dışında bir kurum gelmiyor aklıma.

Bana göre genetik kodlarımıza aykırı zaten ordu'ya ters bakmak; silah'a,militarizm'e,savaş'a, otorite'ye,insanların koyun gibi güdülmesi mantığı'na ne kadar karşı olursak olalım, ordu ve asker denince bi tuhaf oluyor bence herkesin içi, ya da bana ööle gelio. Kızıyorum,sinirleniyorum hatta bazen tiksiniyorum ama hemen geçiyor bu duygular. Ordu dediğin şey zaten sen, ben, mahalledeki çırak,en uzak köydeki çoban,en sevdiğim insan,en kıl kaptığım herif..., bunlardan oluşuo. Yönetsel kademenin de bir farkı yok.

Sayfa başı

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 67 ileti ]  Sayfaya git 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Yahoo [Bot] ve 1 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz

Arama:
Git: