|
Cevapsız iletiler | Aktif konular
| Yazar |
Mesaj |
|
*MoR*
|
İleti başlığı: şu an ... (iç dökme topiği) Tarih: Cmt May 14, 2005 10:05 pm |
|
|
|
bu topikte "şu anda" ne yaptığımızı,nasıl hissettiğimizi yazıcaz
şu an aklım çok karışık
|
|
| Sayfa başı |
|
|
dorian
|
İleti başlığı: Tarih: Cmt May 14, 2005 10:10 pm |
|
Kayıt: Pzr Mar 13, 2005 4:08 pm İleti: 3546 Konum: sherwood forest
|
|
iç dünyamdaki "ben" ' le uzlaşamadığım için şu an çok huzursuzum
_________________ "yaşam,ruhunu olgunlaştırırken bedenini bozacaktır."
|
|
| Sayfa başı |
|
|
AtlantistenGelenAdam
|
İleti başlığı: Tarih: Pzr May 15, 2005 1:23 am |
|
Kayıt: Pts Kas 03, 2003 1:25 am İleti: 12939 Konum: Besiktas-Atlantis-Kelebekler Vadisi
|
|
şu an dünyayi satabilecek kadar sarhoş, hepinizi kucaklayabilecek kadar mutluyum:)
_________________ "Başka Türlü Birşey Benim İstediğim"
|
|
| Sayfa başı |
|
|
anonymous
|
İleti başlığı: Tarih: Pzr May 15, 2005 9:32 am |
|
|
|
Şu an Pazar sabahının köründe insanlar evlerinde mışıl mışıl uyurken, ben dersteyim ve dünkü Therapy? yankıları hâlâ kulaklarımda... Boynum ağrıyor falan demeyeceğim çünkü statik izledim İrlandalı sempatik arkadaşları...
Akşama iki party var hangisine gideceğimi kestirmeye çalışıyorum. DoRock; Colde ve maç yayını avantajıyla öne çıkıyor gibi 
|
|
| Sayfa başı |
|
|
mazhar bil
|
İleti başlığı: Tarih: Pzr May 15, 2005 2:10 pm |
|
Kayıt: Cum Ağu 29, 2003 3:03 pm İleti: 901 Konum: istanbul
|
SadiTirak yazdı: Şu an Pazar sabahının köründe insanlar evlerinde mışıl mışıl uyurken, ben dersteyim ve dünkü Therapy? yankıları hâlâ kulaklarımda... Boynum ağrıyor falan demeyeceğim çünkü statik izledim İrlandalı sempatik arkadaşları... Akşama iki party var hangisine gideceğimi kestirmeye çalışıyorum. DoRock; Colde ve maç yayını avantajıyla öne çıkıyor gibi 
yav sadi kardes öldürüyon sen beni  Bak üst mesajlarda insanlar alengirli mevzulara dalmislar, ic dünyalarina girmisler biri demiski "sizi cok kucaklamak istiyom" öbürü demis ki "aklim cok karisik" bir digeri "ben ve ic dünyam" "uzlasmak" "huzursuzum" demiski, ötedeki "dünyayi satarim" demis. Ama sen? SEN GENE VERDIN KENDINI KONSERE PARTIYE PROJEYE.
Bak simdi mesela su topickteki bulunan vatandaslardan birinin kaygisina hep birlikte göz atalim:
"iç dünyamdaki ben le uzlasamadigim icin su an cok huzursuzum"
hmmm...
peki bi de yeterince roman okumayan  Sadi amcanin kaygisina bi göz atalim
"AKSAMA IKI PARTI VAR HANGISINE GIDECEGIMI KESTIRMEYE CALISIYORUM"
yav her tarafi parti proje rocknroll sosyetesi is güc dergi magazin poster yaptin be arkadas... yok mu senin isin gücün 
|
|
| Sayfa başı |
|
|
Mehmet
|
İleti başlığı: Tarih: Pzr May 15, 2005 2:55 pm |
|
Kayıt: Pzr Mar 17, 2002 4:47 pm İleti: 658 Konum: Eskişehir
|
|
Mazhar abi Deli Kasap'a David Lynch'in "Eraserhead" i hakkında birşeyler karalarmı acaba diye merak ediyorum.
_________________ Plague Black
|
|
| Sayfa başı |
|
|
dorian
|
İleti başlığı: Tarih: Pzr May 15, 2005 6:39 pm |
|
Kayıt: Pzr Mar 13, 2005 4:08 pm İleti: 3546 Konum: sherwood forest
|
Alıntı: Bak simdi mesela su topickteki bulunan vatandaslardan birinin kaygisina hep birlikte göz atalim: "iç dünyamdaki ben le uzlasamadigim icin su an cok huzursuzum"
hmmm...
mazhar bil, göz atalım demişsin, gerisi gelmemiş.
sadece "hmmm.." demek için mi göz attın? [/list]
_________________ "yaşam,ruhunu olgunlaştırırken bedenini bozacaktır."
|
|
| Sayfa başı |
|
|
minemelody
|
İleti başlığı: Tarih: Pzr May 15, 2005 9:28 pm |
|
Kayıt: Per Haz 03, 2004 2:34 pm İleti: 129 Konum: İstanbul-avrupa
|
|
Kafam karışık..sabahtan beri kendime Jethro Tull,Nirvana,Stratovarius,Sepultura,Alice Cooper, ACDC,D.T i OURS gibi bi liste yaptım..winampde dönüp duruyolar..
_________________ YOU NEVER GAIN WEIGHT FROM A DOUGHNUT HOLE!
|
|
| Sayfa başı |
|
|
r-evolution
|
İleti başlığı: Tarih: Pzr May 15, 2005 10:44 pm |
|
|
|
mutlu..huzurlu...
gene güzel bir gece geçirdim..sevdiğim..insanları gördüm..güldüm..eğlendim..hımm...izledim sonra..baktım öylece..onlarda eğleniyorlardı...
şimdi de zorla verilen süper bir albüm dinliyorum=)) haha..macabre..saolsun..hala da sırıtıyorum..ben böle top top toparlandığımız zamanları çok seviyorum..
|
|
| Sayfa başı |
|
|
RaistlinMajere
|
İleti başlığı: Tarih: Pts May 16, 2005 12:56 am |
|
|
garage dan konserden geldim sıkılıorum kafam karısık ankara ne sıkıcı memleket yapcak bise yok mutsuzum hicbise yetmio sıkıcı sıkıcı sıkıcı ankaranın da ta mna koim.. 
_________________ shirki muan...
|
|
| Sayfa başı |
|
|
mazhar bil
|
İleti başlığı: Tarih: Pts May 16, 2005 3:51 am |
|
Kayıt: Cum Ağu 29, 2003 3:03 pm İleti: 901 Konum: istanbul
|
|
bir mazhar bilgic klasigi olarak "yumurta kapi" sistemi prensibimden ödün vermeyip sabaha is yetistirmeye calisiyorum saat 4 olmus anasini avradini sit........
|
|
| Sayfa başı |
|
|
CaTaS
|
İleti başlığı: Tarih: Pts May 16, 2005 6:36 am |
|
|
|
Şu an bahar yorgunuyum. İçimden hiç bir şey yapmak gelmiyor. Ne çalışmak, ne yazmak, ne gezmek... Hemen kahvaltı edip, kampuste çimlerin üzerine uzanıp kuş seslerini dinleyerek güneşin sıcaklığıyla uyumak istiyorum şu an..
Beni bu havalar mahvetti...
_________________ http://catas-says.blogspot.com/
|
|
| Sayfa başı |
|
|
gülin ergen
|
İleti başlığı: Tarih: Pts May 16, 2005 10:25 am |
|
|
|
| Sayfa başı |
|
|
anonymous
|
İleti başlığı: Tarih: Pts May 16, 2005 11:03 am |
|
|
|
mazhar bil yazdı:
Şimdi birincisi burası bir forum... Diğer arkadaşların yazdıkları tarz şeyler duymak + dinlemek istiyorsanız kurayım sofrayı akşam, açayım iki büyük çağırayım....
Hem benim işim de gücüm de Rock'n Roll ise benim suçum ne?
(bkz. Rockstar edaları...)
|
|
| Sayfa başı |
|
|
AtlantistenGelenAdam
|
İleti başlığı: Tarih: Pts May 16, 2005 11:16 am |
|
Kayıt: Pts Kas 03, 2003 1:25 am İleti: 12939 Konum: Besiktas-Atlantis-Kelebekler Vadisi
|
SadiTirak yazdı: mazhar bil yazdı: Şimdi birincisi burası bir forum... Diğer arkadaşların yazdıkları tarz şeyler duymak + dinlemek istiyorsanız kurayım sofrayı akşam, açayım iki büyük çağırayım.... Hem benim işim de gücüm de Rock'n Roll ise benim suçum ne? (bkz. Rockstar edaları...)
YAMAN ADAMMIŞSIN SADİ!!!
Mazhar agabeyi bitirmek bana nasib olsun isterdm ama kismet seninmiş; hamdolsun, sefa olsun 
_________________ "Başka Türlü Birşey Benim İstediğim"
|
|
| Sayfa başı |
|
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir |
|
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumda konulara cevap yazamazsınız Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
|
|  |